Růžoví jeřábi za leden

 Hola, hej!

Žiju. Tím bych tak začala. Dlouho tu nic nebylo, ale zas bych chtěla, aby bylo. Ono nebylo, co přidávat o čem moc psát, když bylo o čem, nebylo kdy, a když všechny výmluvy selhaly, prostě se nechtělo. Podobně jsem kašlala i na diář a vůbec veškeré kreativní aktivity, ty totiž většinou dělám pravou rukou a když pravačka bolí z práce, tak se mi fakt nechtělo ji zatěžovat ještě doma. 

Ale dost bylo sebelítosti! Odstartovalo léto, což je pro mě vždy takový předěl roku. Sice pracuji, takže toho volna už nebývá tolik, co dříve, ale přesto to všechno má úplně jinou atmosféru. Nemyslíte? :)
Každopádně nyní už se přesuneme k prvnímu restu: dlouho vůbec nebyl diářový článek! Sem s ním!

Vrátíme se zpátky v čase do ledna, ať se malinko zchladíme v tom létě. Chci sdílet tento měsíc, protože jsem si s ním dala celkem práci, mám na něj dobré vzpomínky a hlavně si myslím, že se mi fakt povedl.

Inspirovala jsem se modlou BuJa, kterou je b/v/loggerka AmandaRachLee. Ta vypustila téma japonského origami, konkrétně příběh se skládáním jeřábů. Velmi mě to zasáhlo, vzpomněla jsem si na dobu asi před osmi lety, kdy na blogu proběhla výzva se skládáním origami, tak jsem si zavzpomínala na staré dobré časy. 

Největší novinkou měsíce ledna bylo, že jsme si domů přivezli roztomilé kotě bengálky. Více jsem o našem Mňauglím už psala do článku TU. :) Je to pořád zlatíčko a miláček, i když už má pubertální sklony. 
Ostatní události ledna nechme lednu, né že by byly nějaké citlivé nebo tak, ale už se mi nechce vracet tolik. Prostě si tu dnes jen užijte jeřábů :)



Jinak další novinkou, ke které jsem se dlouho odhodlávala, je založení blogového Instagramu. Upřímně jsem zvědavá, jak se mi to podaří pojmout. Chtěla bych jeho prostřednictvím inspirovat ostatní, nechat se inspirovat a vůbec bych chtěla mít prostor na sdílení menších radostí nebo situací, které si nutně nežádají vlastní článek. Navíc doufám, že mě samotnou to bude více motivovat k tvoření. Beru to jako takový experiment, pokud by mi to pouze mělo žrát čas, tak od toho dávám ruce pryč, tak moc sociální sítě zas ráda nemám. Takže pokud se vám líbí články tu na blogu, budu ráda, když se mrknete i na profil na IG. :) Pokud sami máte založen účet takhle pro blog, klidně písněte do komentářů, jak to děláte a přidejte i odkaz! :)

Děkuji za pozornost i přízeň!

S láskou

Lu Wild








Komentáře

  1. hodně štěstí s tvým experimentem :) ať se daří a inspirace zase přijde :)

    OdpovědětVymazat
  2. Leden se Ti teda moc povedl. Jestřábi jsou naprosto dokonalý :) Doufám, že nám ukážeš i prázdninové výtvory :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi strašně moc šikovná. Každý tvůj měsíc vypadá nádherně :) <3! Strašně ráda se dívám na fotky a videa Mauglího, je to šikulka :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  4. Ti jeřábi jsou úžasní, opravdu ti to kreslení moc jde :) Přeju hodně štěstí s blogovým instagramem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné. Taky bych jednou chtěla něco podobného stvořit ve svém diáři, musí to být příjemný relax. Ale to by se mi muselo chtít, že:)))))))

    OdpovědětVymazat
  6. Ti jeřábi jsou opravdu povedení! Maluješ podle předlohy, nebo jen z hlavy? Já se přiznám, že jsem bez předlohy nahraná...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kousky dní

Rudý ruský boršč