Kousky dní

 Ahoj všem!

Po delší odmlce jsem se konečně odhodlala napsat na blog něco dalšího. Snažím se už 14 dní, ale bohužel, vždy ztratím chuť nebo prostě nevím, co bych vymýšlela. Asi krize. Proto nečekejte nic hlubokého, spíš se tu podělím o takové malinké střípky ze všedních dní.. 


Doba je, jaká je, pro mě to znamená, že chodím akorát do práce, z práce a život spadl do takového podivného stereotypu, což už se mi nezamlouvá. Ale v tomhle nejsem určitě sama, takže to sem nechci moc přenášet. Všichni bychom byli rádi, aby se svět vrátil do normálu. Ale musíme pracovat s tím, co máme.

Máme třeba pomalu se lepšící počasí, takže pří mých týdenních vyjížďkách už nepřipomínám jednu velkou zabalenou kouli s nožičkama.

Měli jsme šanci jet před lockdownem naposledy domů a konečně seznámit našich nahaté kočky a naším tygřím kočičákem. Nejhůř to nesli naháči, celý víkend se mnou nemluvili! :D Mauglí byl naopak nadšený, lezl po trámech, kde blbnul a když jsme se vrátili domů, dva dny prospal.

Měla jsem kliku! Za víkend doma jsem si stihla nakoupit celé dva kusy oblečení! Nové kalhoty a krásnou jarní halenku, ze které mám fakt velikou radost! Hned mě nabila energií!

Máme kamaráda, co bydlí ulici od nás a má štěně, takže seznamovačka zvířat proběhla už dávno, nyní ovšem i s deskovkama. Zvládli jsme Panství hrůzy a Pána prstenů, obojí je moc povedené! 

Měli jsme MDŽ, ke kterému jsem dokonce dostala od přítele kytku! Poprvé za dva roky vztahu jsem k něčemu dostala kytku! U nás tohle nefrčí, Valentýna neslavíme a k jiným událostem mi nikdy žádný kytky nedal, dokonce jsem chvilku přemýšlela, jestli něco neprovedl a nesnaží se to kyticí vyžehlit! :D

Od pondělí máme také možnost nových výzev od X-challengeCZ, jak jsem s nimi absolvovala lowcost cestování po ČR plné překračování komfortní zóny, o tom jsem psala tady. Teď rozjeli karanténní edici pro zpestření lockdownu pro všechny. :) První úkol byl včera, použít na sezení každou věc jen 1x za den, jinak nezbylo než strávit den ve stoje! Už se těším na další šílené výzvy! :D

Tady všude seděl..

No a teď mám alespoň lekce coffee jógy, co jsem tento týden dopoledne zavedla. Pracuji totiž až odpoledne, takže ráno mám ještě energii i možnost cvičit. Ale stejně se mi lépe cvičí večer!


A mám taky připravenou svačinku do práce - banánovo-borůvkové smoothie s ovesnými vločkami. Já tedy na přehnaně zdravou stravu nejsem vůbec, jídlo mám ráda v pevném skupenství, ale do práce je to ideální! Mezi pacienty totiž žádnou svačinku nemám šanci stihnout..

Zakončila bych to tím, že ve finále mám spoustu věcí a jsem moc ráda, že v mém životě jsou. :) Vytrváme a bude zase dobře! :)

Dejte vědět, jak se máte vy!

Lu Wild



Komentáře

  1. počasí pomáhá hodně :) já pozoruji probouzející se přírodu a to mne dodává energii :)

    kytička je krásná a jsem ráda, že seznamování zvířátek dopadlo dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Halenka je krásná, je fajn udělat si radost a navíc barvičkou připomíná jaro a sluníčko. :) Deskovky jsme hráli naposled na Silvestra, ale mám jednu kamarádku, co je také hrává.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš, jak já bych šla ráda na nějakou vyjížďku.. Už mi to chybí. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já na zdravou stravu jsem, ale teda tekutou stravu nemůžu vůbec vidět. Ať už je to smoothie, nebo klidně něco z tvarohu a mléka. Ta podložka na jógu je super! Krásný vzor :) Já jsem doma v izolaci, ale musím říct, že se mi zatím nestalo, že bych se nudila :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. Také miluji na jaru to, že v sedle už nemusím být zachumlaná jak sněhulák a nebolí mě nohy, když sesednu :D
    Krásná jarní blůzka :)
    To sezení na něčem jiném je fakt zajímavé :D
    Měj hezké jaro! <3 :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  6. Halenka je moc pěkná, ta barva se mi líbí. :)
    Jinak máš pravdu, musíme pracovat s tím, co máme. Je to fakt stereotyp, sice do práce momentálně nechodím, ale ráda bych už někam vyjela, jak jsme byli dřív zvyklí. Tak doufám, že brzy. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Věřím, že ti kytička od přítele udělala radost :) Moc hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím :-)
    Je moc fajn si v dnešní době najít spoustu věcí, které bychom možná v té jiné době nehledali. :-)
    Halenka ti sekne. :-)
    Vyjížďky na koních už mám za sebou, teď už se jen kochám na jejich krásu. :-)
    Banánovo-borůvkové smoothie s ovesnými vločkami jsem ještě nezkoušela, jen bez ovesných vloček, ale taky mňamka . :-) :D
    Cofee joga jak pozoruji je asi fajn :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych hodně ráda šla i ven, ale teď v rámci karantény vůbec nikam nemůžu a jsem neustále zavřená doma. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne zhrnutie. :) Počas momentálnej situácie je treba mať radosť z každej maličkosti. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Přesně jak píšeš, máme stále spoustu maličkostí, ze kterých můžeme mít radost a být za ně vděční :) Krásný článek!

    OdpovědětVymazat
  12. Ta karanténní edice zní dobře! Kde to najdu???:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta halenka je úžasná!
    My jsme taky o víkendu s přáteli hráli deskovky - Zaklínače a Hra o trůny :)
    Taky bych se ráda vrátila k té joze. Minulý týden toho bylo tak moc, že jsem ani neměla kdy cvičit :/

    OdpovědětVymazat
  14. hezke fotky, krasne prozite dny, takove stridme ale presto plne zajimavych a hezkych aktivit :)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné fotky <3 Taky to tak mám se cvičením, ale s miminkem jsem večer tak mrtvá že to nějak nedávám :D A když mám teď čas a spí tak buď poklidím, nebo uvařím. A teď se momentálně vzdělávám :)

    OdpovědětVymazat
  16. Myslím, že je dobře, že sdílíš i ty "střípky, " lépeřečeno ráda vidím, že někdo umí na dni najít i to hezké. :) Jo a mně se taky lépe cvičí večer, nechápu čím to je. :D

    Anna | Bílé plátno

    OdpovědětVymazat
  17. Vzpomínám na ty výzvy od X-challenge - ty byly parádní :D Bylo to příjemné zpestření :)
    JInak já nejraději cvičím též večer :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Rudý ruský boršč