Kousky dní 2

 Ahoj!

Úspěšně hlásím pokračování v oživení tohoto blogu! Vzhledem k tomu, že jsem přispívala dost sporadicky a udála se mezitím spousta věcí, tento článek pojmu jako takové malé shrnutí, co se mi v životě děje.


Fů, ani pomalu nevím, kde začít. No, víte, že jsem v dubnu vyrazila na Mallorcu ujít trasu GR2221 (zde 1. článek, tu 2. článek), takže od této události se odpíchneme. V tu dobu už jsme s přítelem věděli, že nám vyšla koupě vlastního bytu. Hledali jsme hrozně dlouho a po jednohlasném usnesení jsme se rozhodli vrátit naplno z Prahy zpátky do rodného města. S tím se ovšem pojí spousta starostí: změna práce, stěhování, zařizování bytu (což furt nemáme hotový), atd. Zkrátka od června jsme již vlastními pány :)


Proběhlo rozloučení s Prahou a přivítání s naším lázeňským maloměstem. S prací jsem to měla vcelku snadné, fyzioterapeuta shánějí všude, takže jsem si moha vybírat. Prozatím jsem zvolila lázeňskou péči. 

Se stěhováním jsem musela opustit moje místo, kde jsem pravidelně jezdila na koních, což mě zamrzelo, protože jsme s Bronkym udělali kus práce. Ale náhoda tomu chtěla, že jsem ježdění našla  v novém místě prakticky okamžitě. Nejdřív jsem měla na starosti Scarlet, nyní jezdím mlaďase Coltyho - s ním je to tedy něco. :D



Moji parťáci, teď tedy jezdím na tom bílém, tomu jsou necelé čtyři roky teprve a je to trochu znát :D

Také jsem zase začala chodit do místního tanečního studia, kam jsem chodila asi od dvanácti let! Především jsem se moc těšila na ay-fly yogu, kterou měli v Praze sice taky, ale hrozně drahou a strašně zvláštně vedenou, i když jsem zkusila více míst. Dokonce jsem si teď k narozeninám přála takovou síť na cvičení i domů a zrovna včera jsme ji instalovali! 


Já v síti :)

Přes léto jsme tedy s přítelem znovuobjevovali krásy našeho města a okolí, vyrazili jsme na několik parádních výletů: Vyhlídka u Křížků, Hrad Přimda, Důl Jeroným. 




V září konečně přišel čas i na pořádnou dovolenou, týden jsme strávili v Pobaltí, kde jsme si takovým roadtripem objeli hned tři státy: Lotyšsko, Estonsko a zakončili jsme ve finských Helsinkách- Cestovatelský článek určitě chystám!


Estonský Tallinn 

A nejnověji hlásím další kotěcí přírůstek do naší famílie, přítel mi k narozeninám přivezl překvapení: další bengálku! Seznamte se, prosím, toto je Luna. Takže zase začínáme vychovávat od nuly, naštěstí si s Mauglím v pohodě sedli a teď tu řádí a rvou se. :D 


Luna má stejné rozetkové zbarvení jako Mauglí, ale v jiné barevné kombinaci - černo-stříbrná, zatímco Mauglí je zlato-černý. :)

Víc už mě momentálně nenapadá, tak snad jsem zvládla napsat vše, co jsem chtěla. Co by vás třeba více zajímalo? :) Už se mi nashromáždilo i několik otázek na Mallorcu, tak bych pak udělala článek Otázky a odpovědi, tak se klidně můžete ptát i tady pod článek nejen o cestování. Já z toho pak něco snad vykouzlím :D 

Přeji příjemné mlhavé dny!

Lu Wild


Komentáře

  1. Krásné fotky, krásné kočičky, to muselo být super překvapení :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  2. ty kočičky jsou úžasné :) přeji, ať se vám hezky bydlí a daří se ti v nové práci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluji k pořízení nového bytu a další kočičce :)! Je fajn vrátit se na místa, kde jsi vyrůstala. Je fajn, že jezdíš na koníkách :) jak často k nim chodíš? Moc se těším na cestovatelský článek. Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je opravdu pořádná porce novinek! Gratuluji k novému bydlení a že stěhování i hledání nové práce šlo snad hladce. My se stěhovali ve stejném období taky z Prahy na maloměsto, ale zatím do nájmu, vlastní teprve hledáme. Je skvělé, že jsi tak brzy obnovila koníčky, že máš kde jezdit i cvičit. Pro mě je maloměsto nové, takže se i po půl roce stále rozkoukávám. :D

    Těším se na cestovatelské články. Pobaltí mám už delší dobu na seznamu míst, kam bych ráda vyrazila.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kousky dní

Rudý ruský boršč